Εταιρεία

Η Lalos Hellas, ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του '60. Μια από τις πρώτες ελληνικές επιχειρήσεις, που άνοιξαν τον εμπορικό δρόμο επικοινωνίας με τις ασιατικές χώρες.

 

Κύρια ασχολία της επιχείρησης από τότε, το χονδρικό εμπόριο, κυρίως στους τομείς των διαφημιστικών και χρηστικών αντικειμένων, καθώς και σε άλλα είδη, όπως ομπρέλες, εργαλεία, κεριά, είδη για το σπίτι κ.α.

 

Η Lalos - Hellas  κάνοντας βήματα μπροστά σας φέρνει σε επαφή με την εξέλιξη και την άνεση της επιλογής από το σπίτι σας. Μπαίνοντας πια δυναμικά στο κομμάτι της διαδικτυακής πώλησης και διαχωρίζοντας την σε ΧΟΝΔΡΙΚΗ και ΛΙΑΝΙΚΗ , δίνει σε όλους εσάς - εμπόρους αλλά και απλούς καταναλωτές - μέσα από απλές κινήσεις να βρείτε αυτό που ακριβώς ψάχνετε για το κατάστημα ή το σπίτι σας. 

 

Οι δεκάδες παραλαβές εμπορευμάτων σε container ανά μήνα, μας δίνουν ένα μεγάλο προβάδισμα στην αγορά, όσο αφορά την ποικιλία τους και φυσικά τις χαμηλές τιμές.

 

Μετά από 50 χρόνια πείρας και εξέλιξης μπορούμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

 

 

LALOS HELLAS - Dream House

Ε.Θ. Εισαγωγική ΕΠΕ \ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ
Show Room: ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 22 , Αγ.Ι.ΡΕΝΤΗΣ, 18233, ΑΤΤΙΚΗ

ΤΗΛ : 210 5237040, 210 5239346 
FAX : 210 5225180, info@lalos-hellas.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από την ιστοσελίδα μας
Tηλεφωνικά
Φαξ
Από το κατάστημα μας
Κατάθεση σε λογαριασμό
Πιστωτική κάρτα
Μετρητά στο κατάστημα μας
pinterest
pinterest
pinterest
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα